5 põhjust miks süüa vetikaid

Kui keegi pole varem vetikaid oma toidus kasutanud, siis siit leiad 5 väga head põhjust, miks sa peaksid seda tegema hakkama.

  1. Maitse. Vetikatel on imeline umami maitse, mis on toitudele justkui salajane koostisosa! Kui te olete varem kartnud vetikaid kasutada, siis tegelikult on see põnev sukeldumine uutesse maitseelamustesse! Vetikad on ka looduslikud maitsetugevdajad, nii et selle lisamine toob toiduainete maitse tugevamini esile. Numami vetikad on küll soolased, ent tootja sõnul võib neid kasutada ka näiteks smuutides! Mina raputan vetikaid tihti oma toitu peale või segan sisse.
  2. Kasulik sinu organismile. Vetikates sisalduvad vitamiinid ja mineraalained on meie organismile vajalikud ja varustavad meid vajalike mikrotoitainetega.